El regidor de la CUP-Crida per Girona Lluc Salellas ha denunciat novament les traves amb què es troba el grup municipal a l’hora fer un seguiment acurat de la gestió de Fira de Girona, i ha criticat “els dèficits i mancances” de la documentació que ha rebut recentment de l’organisme després de reiterades peticions d’informació.

Concretament Salellas s’ha referit a l’organigrama de Fira de Girona que l’entitat ha facilitat a la CUP-Crida per Girona amb un retard de 40 dies. El regidor considera el document “una presa de pèl”, ja que es limita a presenta l’estructura de l’ens de manera “deliberadament insuficient”, sense informació rellevant sobre els diferents llocs de treball i les persones que els ocupen. Salellas veu darrere aquests dèficits d’informació “una voluntat manifesta de dificultar la tasca de fiscalització i control de la Fira”.

En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha recordat que el consistori gironí disposa d’un 25% de l’organisme, i que hi aporta anualment més de 100.000€. Segons considera el grup, aquesta important participació “hauria de donar dret a qualsevol regidor o regidora de l’ajuntament a disposar de tota la informació i documentació relativa a la Fira”. La setmana passada el grup municipal ja va qüestionar l’”opacitat” de la Fira i va criticar el mecanisme d’elecció de l’ex-regidora de CiU Coral·lí Cunyat com a directora de l’ens (+ info).