Eleccions Municipals 2015

LLISTA  |  PROGRAMA ELECTORAL  |  PRINCIPIS ÈTICS  |  MANIFEST

1. Laia Pèlach i Saget. Té 35 anys i és veïna de la Devesa. És diplomada en Educació Social i llicenciada en Sociologia. Actualment a l'atur, està implicada en el moviment educatiu a l’escola Eiximenis i ha participat activament en l’associacionisme gironí.


2. Lluc Salellas i Vilar. Té 30 anys i és veí de l’Eixample. És llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme, i treballa a Òmnium Cultural com a gestor de projectes. Forma part del Casal Independentista El Forn i participa en el moviment veïnal del seu barri. 

3. Ester Costa i Fita. Té 55 anys i viu al barri de Sant Narcís. Treballa a la Generalitat, als serveis territorials del Servei d’Ocupació de Catalunya. És delegada de CATAC-IAC i està molt implicada al moviment gironí pels drets socials i laborals.
4. Toni Granados i Aguilera. Té 47 anys i és veí de Germans Sàbat. Treballador químic i sindicalista, és president del comitè d’empresa de la fàbrica Medichem de Celrà. Va participar a la campanya “Esquerres pel Sí-Sí” i és militant de Lluita Internacionalista.

5. Jaume Gratacós i Grau. Té 45 anys i viu al barri de Sant Pere de Galligants. Diplomat en Educació Social, és membre de l'Assemblea de Treballadores i Treballadors d’Acció Social (ASSACS). També és cofundador de l'associació cultural Orella Activa i membre de les bandes de rock Tipuaixí i La Tosca Brava.

6. Mariona Salvador i Pujolràs. Té 29 anys i veïna del Barri Vell. Ha treballat en l’àmbit de la participació ciutadana, i actualment és tècnica de joventut a l’administració local.

7. Marc Daunis i Fabregó. Té 41 anys i és veí de Sant Narcís. Està llicenciat en Geografia, i treballa de professor a l'institut de Vilablareix. És membre de la formació de música medieval ‘Els Berros de la Cort’ i està vinculat en diferents grups de cultura tradicional i popular de Girona.

8. Biel de Montserrat i Valls. Té 28 anys i viu a Can Gibert del Pla. És llicenciat en Ciències Polítiques, i ha estat implicat en l’associacionisme juvenil gironí. Des del 2011 treballa com a tècnic del grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Girona.

9. Carla Soler i Fiol. Té 24 anys i treballa al Casal independentista El Forn. És graduada en Belles Arts i ha estat implicada al món de l’educació en el lleure a través de l’AEiG Pare Claret.
10. Carmen Ribas i Vilagran. Té 78 anys, és veïna de Sant Narcís i està jubilada. Ha estat històricament molt vinculada a l’Associació Comunitària AntiSida, i actualment continua fent voluntariat social a Girona a través de diverses iniciatives.

11. Josep Manel Barbero i García. Té 58 anys i viu a Montilivi. Va exercir durant anys com a treballador social de l’Ajuntament de Girona, i actualment és professor i investigador de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

12. Sonia Bernanas Bueso. Té 39 anys i viu a la zona dels Químics. Treballa en una fleca, i és membre activa de l’associació Súmate.

13. Ferran Soler i Vila. Té 50 anys i viu al Pla de Palau. Treballa com a agent rural de la Generalitat. Està implicat en l’àmbit de la solidaritat internacional a través de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí.

14. Glòria Sanz i Pinyol. Té 54 anys i és veïna de Montilivi. És docent d'ensenyament secundari i formadora de professorat. També és professora associada a la Facultat d'Educació de la Universitat de Girona i sòcia de la cooperativa Coop57.

15. Alfons Enrique i Pecero. Té 48 anys i viu a Sant Daniel. És sindicalista i assessor laboral de CCOO a comarques gironines. També és membre de l’executiva intercomarcal d’aquest sindicat per la candidatura "Corrent Crític d'opinió. Per un gir sindical a l'esquerra", i milita a Lluita Internacionalista.

16. Montse Díaz i Lopez. Té 39 anys i viu al barri de Vista Alegre. Treballa com a integradora social a Taialà. Forma part del Casal d’aquest barri organitzant activitats per infants i joves, i participa de manera activa de la vida comunitària del sector de l'Esquerra del Ter.

17. Aram Estiu i Graugés (independent). Té 25 anys i viu a Fontajau. És tècnic de so i educador, actualment a l’atur.  Està implicat al moviment escolta a través de l’AEiG Sant Narcís, i forma part de l’associació musical de reggae Rise Up.


18. Ferran Coll i Vidal. Té 19 anys i viu al barri de Taialà. Estudia Enginyeria Informàtica. Forma part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i és membre el Consell d'Estudiants de la UdG.


19a. Ibrahima Sano. Té 40 anys i va néixer al Senegal. Estudia un cicle de grau superior de Sanitat i és treballador a temps parcial. Participa en entitats contra el racisme i per al respecte a la diversitat, i és militant de Lluita Internacionalista. La Junta Electoral ha impedit que sigui candidat perquè no té la nacionalitat espanyola.

19b. Natxo Fajardo i Sárraga. Té 27 anys i viu a l'Eixample. Treballa en una gestoria gironina de la qual és soci, i es dedica a la promoció musical i el management. És membre de l’Associació Cultural Apaga la Tele de Sarrià de Ter.


20. Fina Espinosa i Rodríguez. Té 48 anys i ha treballat d’educadora social en diferents barris de Girona. Ha estat membre activa de moviments veïnals, associacions de mares i pares i entitats esportives i de lleure.


21. Jordi Garcia i Torroella. Té 37 anys i està molt implicat a la vida associativa del barri de Sant Narcís, on ha participat a l’Esplai La Patuleia i l’Associació de Veïns. Treballa a la biblioteca Antònia Adroher i forma part de diversos grups de teatre amateur gironins.


22. Imma Merino i Serrat. Té 52 anys i és periodista cultural del diari El Punt Avui. També és professora d'Història del Cinema i Anàlisi dels Mitjans de Comunicació a la UdG, i membre del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona que gestiona el Cinema Truffaut.

23. Narcís Comadira i Moragriega. Té 73 anys i és nascut a Girona. Pintor i escriptor, és membre del Patronat de la Biblioteca Nacional de Catalunya. També és soci de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i del PEN català.

24. Anna Pujolàs i Vilar. Té 33 anys i viu al barri de la Rodona. Ha estat regidora de la CUP a l’Ajuntament de Girona des del 2011 fins el 2015. És mestra de primària i educació especial i havia estat vinculada al món del lleure.

25. Jordi Navarro i Morera. Té 44 anys i viu al barri de Fontajau. Ha estat regidor portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona des del 2011 fins el 2015. És llicenciat en Geografia i treballa de conserge d’una escola de primària. Ha estat molt vinculat a la lluita en defensa del territori.
 


 

Suplents
26. Càrol Coll i Marquès. Té 28 anys i està llicenciada en Biologia. Forma part del moviment ecologista i actualment treballa a l’Associació de Naturalistes de Girona.

27. Jordi Alemany i Royo. Té 22 anys i compagina els estudis d’Història amb una feina al sector de l’hostaleria. Ha estat membre del Consell d’Estudiants i el Consell de Govern de la UdG, i actualment forma part del Casal de Joves 4 Rius i l’ANC.

28. Mariona Palahí i Adroher. Té 37 anys i viu al barri de Montilivi. És biòloga i treballa en l’àmbit de la gestió ambiental. Ha estat implicada en el teixit associatiu gironí a través de la lluita estudiantil i l’educació en el lleure.

29. Adela Caamaño García. Va néixer a Ourense fa 62 anys i viu al Barri Vell. És artista, dibuixant i ceramista, i ha treballat els últims disset anys a les Sales Municipals d'Art i al Bòlit, Centre d’Art Contemporani.

30. Marc Vilar i Caritg. Té 33 anys i és veí de Can Gibert del Pla. Treballa com a tècnic d’Esports i Joventut a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. Llicenciat per l’INEFC, ha estat vinculat al món de l’esport durant molts anys com a jugador d’handbol.

31. Sabina Raurell i Sumalla. Té 64 anys i viu al barri del Mercadal. Ha exercit com a mestra de primària i actualment està jubilada. Està llicenciada en Història de l’Art i té un postgrau en Pedagogia Terapèutica.

32. Ferran Artero i Pérez. Té 39 anys i és veí de Domeny. Milita a Acció Catòlica Obrera (ACO) i participa al teixit associatiu del seu barri a través de l’Associació de Veïns i l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Domeny. 

33. Magalí Pons i Garcia. Té 36 anys i regenta un negoci d’hostaleria al barri del Mercadal. Llicenciada en Història de l’Art, és presidenta de l’Associació per a l’Atenció de Serveis i Solidaritat (AASS), que actua a diversos barris del Sector Est.

34. Cristina Forga i Boada. Té 30 anys i és nascuda al barri de Sant Pau. Llicenciada en Química, treballa com a tècnica de qualitat en una empresa agroalimentària. Participa activament en la dinamització del barri de Sant Pere de Galligants, on resideix actualment.

35. Oriol Millan i Tarragona. Té 28 anys i viu al barri de Santa Eugènia. És periodista i comunicòleg freelance. Està llicenciat en Comunicació Audiovisual i té un màster en Periodisme Esportiu.