El filòsof obrirà aquest dijous (19h, saló de descans del Teatre Municipal) les jornades sobre cultura de la CUP-Crida per Girona

La CUP-Crida per Girona ha organitzat per als propers mesos, unes jornades de debat amb el títol “Girona, ciutat i cultura”. L’objectiu de la iniciativa és reflexionar al voltant de l’actual model cultural gironí des de diferents vessants i àmbits sectorials.

L’acte inaugural de les jornades anirà a càrrec del filòsof i professor de la UdG Xavier Antich, que pronunciarà una conferència sota el títol “Ciutat, cultura i turisme” aquest dijous 19 de novembre a les 19h al saló de descans del Teatre Municipal. Antich reflexionarà sobre les conseqüències que el fenomen de la “turistització” provoca en les ciutats des d’una respectiva cultural, social, etc.

Després d’aquest primer acte, les jornades continuaran amb actes mensuals sobre diferents temes com ara el model de Fires de Sant Narcís, el paper dels barris de la ciutat com a actius culturals o la capitalitat de Girona en el món de les arts escèniques, entre d’altres. Les jornades es tancaran al mes d’abril amb una conferència de clausura a càrrec de la filòsofa Marina Garcés.