El grup municipal s’afegeix a la queixa d’ERC-MES respecte al mètode d’elecció de Coral·lí Cunyat com a nova directora de l’organisme

La CUP-Crida per Girona s’ha pronunciat, avui, respecte al sistema d’elecció de la nova directora de Fira de Girona, l’exregidora gironina de CiU Coralí Cunyat. D’aquesta manera, el grup municipal s’ha afegit a la petició formulada pel grup d’ERC-MES a l’equip de govern, en què es pregunten per què s’ha optat per un mètode “discrecional” en comptes de seguir un procediment de lliure concurrència.

D’altra banda, la CUP-Crida per Girona ha denunciat les dificultats amb què s’està trobant a l’hora de fiscalitzar l’activitat i la gestió de la Fira de Girona, i ha criticat “l’opacitat” de l’organisme davant els intents de la CUP d’obtenir informació bàsica com ara l’organigrama. Concretament, el grup municipal fa més d’un mes que va sol·licitar, sense èxit, aquesta documentació.

En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha recordat que el consistori gironí disposa d’un 25% de l’organisme, i que hi aporta anualment més de 100.000€. Segons considera el grup, aquesta important participació “hauria de donar dret a qualsevol regidor o regidora de l’ajuntament a disposar de tota la informació i documentació relativa a la Fira”.