La formació lamenta la nul·la difusió de la sessió informativa que es va celebrar ahir sobre la nova normativa de serveis fúnebres

La CUP-Crida per Girona ha tornat a interpel·lar el govern gironí sobre la prestació dels serveis funeraris amb motiu de la sessió informativa que es va celebrar ahir al vespre per presentar la proposta de nova normativa municipal sobre aquest tema. Es tracta d’una comissió informativa pública que l’equip de govern va haver de convocar gràcies a la iniciativa ciutadana promoguda per la mateixa CUP amb el suport de més de 2000 signatures.

La formació ha criticat que el govern no hagi permès un debat de fons sobre el model de prestació del servei, i que s’hagi tancat en banda a l’hora de valorar la creació d’uns serveis funeraris propis, com tenen previst fer properament ciutats com Barcelona. La proposta de la la CUP-Crida per Girona és que el consistori gironí es coordini amb altres municipis de la comarca per estudiar crear serveis públics mancomunats, amb l’objectiu d’assolir-ne una gestió realment democràtica i accessible.

Crítica a la nul·la difusió de la sessió informativa

El grup municipal també ha deplorat la manca de difusió que ha fet el govern de la sessió informativa que es va celebrar ahir al vespre, en què només van assistir-hi quatre ciutadans i tres regidors del consistori, en contrast amb els recursos que es destinen a fer propaganda d’altres iniciatives i campanyes de promoció de la ciutat.