L’Ajuntament hauria intervingut la societat encarregada de la incineradora i la depuradora davant la sospita de males pràctiques

La CUP-Crida per Girona ha anunciat que al Ple municipal del proper dilluns demanarà explicacions sobre les suposades irregularitats a TRARGISA, l’empresa pública que gestiona les plantes depuradora i incineradora de Campdorà. Segons s’ha conegut a través dels mitjans de comunicació, l’Ajuntament de Girona hauria intervingut la societat davant la sospita de determinades males pràctiques vinculades a qüestions com ara factures, contractes de personal o obres.

Per aquest motiu, la CUP-Crida per Girona ha reclamat a l’equip de govern la màxima transparència per tal d’aclarir els fets, i en concret ha sol·licitat al regidor de l’àrea, Eduard Berloso, que intervingui dilluns al Ple municipal per explicar-se i respondre a les preguntes de l’oposició. La formació també s’ha mostrat queixosa pel fet que els grups municipals s’hagin assabentat de la situació pels mitjans de comunicació abans que pel govern.