La CUP-Crida per Girona demana que s’aparti Girona SA de la direcció d’AGISSA mentre duri la investigació judicial

La formació organitza un acte públic titulat “El negoci de l’aigua a Girona” per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació del cas


La CUP-Crida per Girona ha demanat a l’Ajuntament de Girona que faci els passos necessaris per apartar la cúpula de Girona SA de la direcció d’AGISSA mentre duri la investigació judicial, i que l’empresa d’aigües passi a ser dirigida per tècnics dels ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià. Girona SA és la societat que ostenta la part privada de l’empresa, i des de fa uns mesos està essent investigada arran d’una denúncia de la mateixa CUP contra un dels seus màxims dirigents, Narcís Piferrer, que fins fa poc era conseller delegat d’AGISSA.

D’aquesta manera, la CUP-Crida per Girona considera que és “imprescindible” pel bon desenvolupament de la investigació judicial, que aquelles persones que estiguin essent investigades o que tinguin vinculació directa amb Piferrer i la cúpula de Girona SA, s’apartin de la direcció de l’empresa, i que els tres ajuntaments n’agafin les regnes. L’objectiu de la formació amb aquesta mesura és garantir la bona gestió i la màxima col·laboració de l’empresa amb la justícia mentre el cas estigui pendent de resoldre’s.

Acte informatiu sobre el negoci de l’aigua a Girona

D’altra banda, la CUP-Crida per Girona ha organitzat per demà  divendres a les 19h al centre cívic del Barri Vell un acte públic titulat “El negoci de l’aigua a Girona”, amb l’objectiu de posar a l’abast de la ciutadania tota la informació relativa a l’actual model de gestió de l’aigua a la ciutat, així com les diferents irregularitats detectades. En la xerrada hi intervindran Montserrat Vinyets, advocada responsable de la denúncia de la CUP contra Narcís Piferrer; Josep Rost, periodista del mitjà l’Ariet, que des de fa temps ha fet un seguiment actiu del cas; i Miquel Garriga, membre de la plataforma Aigua és Vida a Girona.