Benet Salellas, Elisenda Paluzié i Jordi Muñoz debatran sobre el Referèndum d’Independència a Girona

El diputat cupaire i els dos acadèmics participaran en una taula rodona aquest divendres a Girona organitzada per la CUP amb motiu de la Diada

La CUP de Girona ha organitzat per aquest divendres, 9 de setembre, una taula rodona titulada “Referèndum d’Independència: la via necessària”, dins de la programació d’actes al voltant de la Diada de l’Onze de Setembre. L’acte, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 19.30h, comptarà amb la presència de l’advocat i diputat de la CUP Benet Salellas, la doctora en Economia i professora de la UB Elisenda Paluzié, i el doctor en Ciència Política i també professor de la UB Jordi Muñoz.

L’acte té una rellevància especial ja que se celebra en ple debat sobre l’oportunitat d’incorporar al full de la ruta del procés sobiranista la figura del referèndum. Des d’aquest punt de vista, al mes de juliol els diputats cupaires ja van subscriure el manifest “Per un referèndum oficial i vinculant sobre la independència el 2017” impulsat per desenes de personalitats del país, i diferents actors polítics i socials, com la mateixa ANC, fan també una aposta en aquest sentit.