La formació es pregunta si l’absència d’aquest document implica que el PSC s’ha fet seu el pla de CiU per al mandat, o bé si és que el govern no té cap full de ruta compartit

La CUP-Crida per Girona ha reclamat a CiU i PSC que presentin un pla de govern per als anys que resten de mandat al consistori gironí. D’aquesta manera, el grup municipal ha considerat “incomprensible” que després de més de tres mesos de l’anunci del pacte de govern entre tots dos partits, encara no s’hagi fet públic cap document amb els compromisos i objectius fins al 2019.

La CUP s’ha preguntat si l’absència d’aquest document implica que el PSC ha acceptat el pla de govern que va presentar CiU a l’inici del mandat, quan governava en minoria, o bé si és que el govern simplement “no té cap full de ruta consensuat per a la ciutat”. Respecte a això, el grup municipal ha constatat que al web municipal continuen constant-hi únicament els compromisos i l’estat d’execució del pla de govern de CiU, que conté diversos projectes als quals en el seu moment el PSC s’havia oposat.

En aquesta línia, el grup municipal ha alertat que l’”Ajuntament de Girona no es pot permetre un govern dual amb àrees de gestió que actuïn al marge les unes de les altres en funció de quin partit les dirigeix”. Per aquesta raó, la CUP-Crida per Girona ha demanat que de cara al mes de juliol CiU i PSC portin a debat del Ple un pla de govern compartit, amb un calendari d’execució concret i un sistema d’indicadors per poder-ne avaluar el compliment.