La proposta inclouria canvis normatius per regular l’organització d’actuacions en directe i una plataforma de difusió de la programació

El grup municipal de la CUP-Crida per Girona treballa, des de fa uns mesos, en la proposta d’articular un circuit de locals a la ciutat on es programi cultura en viu de forma regular. Amb aquest objectiu, la formació ja va organitzar un acte de debat obert el passat 30 de març, en què va convidar col·lectius i propietaris de locals que programen actuacions en directe, en el qual es van recollir diferents demandes per fer front als problemes i mancances que existeixen a Girona en aquest camp.

En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha fet públic que manté contacte regular amb el regidor de Cultura, Carles Ribas, amb l’objectiu de consensuar una proposta que permeti regularitzar i dinamitzar la programació de cultura en viu als locals gironins i a la via pública.

La iniciativa inclouria la creació d’una plataforma de difusió de la tasca i la programació de tots els agents que participessin d’aquest circuit cultural, així com l’aprovació de canvis normatius per regular més adequadament les actuacions en directe i facilitar-ne l’organització per part dels locals.

La CUP-Crida per Girona ha anunciat la intenció de continuar la línia de treball iniciada tant amb l’equip de govern i aquells grups municipals que vulguin afegir-s’hi, com amb els propietaris i entitats que gestionen locals, per tal de tirar endavant el projecte amb el màxim consens polític i ciutadà possible.