La CUP-Crida per Girona organitza una trobada d’espais que programen cultura

La formació convoca els espais culturals de la ciutat dimecres 30 de març als Jardins de la Mercè per debatre al voltant de la situació dels mateixos a Girona i plantejar propostes per enfortir el teixit de locals de la ciutat.

La CUP-Crida per Girona ha preparat per demà dimecres 30 de març una assemblea oberta d’espais, locals i centres socials que programen cultura a la ciutat de Girona. La jornada, que es farà a partir de les 19h als Jardins de la Mercè, té com a objectiu reunir tots els espais que organitzen espectacles teatrals, concerts de música o exposicions d’art en petit format, entre d’altres, per compartir els problemes amb què es troben a l’actualitat i projectar solucions de cara al futur.

La trobada forma part de les primeres jornades “Girona: ciutat i cultura” que des del mes de novembre està organitzant la formació independentista i que han reunit desenes de persones per parlar de temes com ara: el turisme i la cultura, les Fires de Sant Narcís, la cultura i els barris o les conseqüències de les noves tecnologies en l’àmbit cultural. La voluntat de la CUP-Crida per Girona és que de la trobada de demà en surtin propostes clares i concretes avalades àmpliament per aquells espais que dinamitzen la cultura en el dia a dia de la ciutat.

En aquest sentit, la formació creu que és més necessari que mai oferir sortides a persones, col•lectius i locals que ja sigui des de fa anys o tan sols mesos ajuden a dinamitzar la ciutat a través de la cultura però que sovint han trobat més traves del compte per poder desenvolupar les seves propostes.