La CUP-Crida per Girona demana convocar una comissió informativa per tractar l’afer dels contractes enviats a Antifrau

La formació considera imprescindible que es convoqui la trobada amb tots els grups municipals per poder rebre tota la informació necessària al respecte


La CUP-Crida per Girona ha demanat a l’equip de govern gironí que convoqui una comissió informativa d’hisenda el més aviat possible per poder tractar de forma oberta i amb tots els grups municipals l’afer dels contractes que l’Ajuntament ha fet arribar a l’Oficina Antifrau. 

D’una banda, la formació ha  reclamat aquesta convocatòria apel•lant a la necessitat d’obtenir tota la informació sobre un tema tant important i que ha generat repercussió mediàtica a les últimes hores. Per la CUP-Crida per Girona, aquesta decisió s’hauria d’haver pres directament des d’alcaldia o des de la regidoria d’hisenda per millorar la transparència i donar totes les explicacions necessàries als grups municipals que formen part de l’actual consistori. 

D’altra banda, la CUP-Crida per Girona ha recordat que en els moments actuals en què la gestió pública està essent qüestionada de forma general calen actuacions més diligents per part dels equips de govern municipals. En aquest sentit, la portaveu Laia Pèlach ha afirmat que “les informacions aparegudes aquests dies són un motiu suficient per plantejar preguntes a l’equip de govern i perquè aquest busqui canals més eficients de transparència i explicació pública”. Per tot això, la formació rupturista demana a la nova alcaldessa Marta Madrenas que situï la transparència i el treball  per un canvi de paradigma en la gestió pública com un dels pilars del nou govern.