La CUP-Crida per Girona convida Àngel Quintana, Dani Chicano, Alícia Martínez, Jordi Gispert i Xevi Montoya per debatre sobre els riscos i oportunitats de les noves tecnologies en la cultura a la ciutat

La CUP-Crida per Girona ha organitzat per aquest dimecres, 24 de febrer, un debat amb el títol “Cultura i noves tecnologies a Girona”. L’acte, que tindrà lloc a les 19h al Museu del Cinema, comptarà amb la participació d’Àngel Quintana (professor de la UdG i membre del Col·lectiu de Crítics de Cinema), Dani Chicano (periodista i director de la revista digital Proscenium), Alícia Martínez (periodista i activista cultural), Jordi Gispert (gerent de la Llibreria 22) i Xevi Montoya (director de Playbrand).

L’acte pretén ser un espai de debat al voltant dels riscos i oportunitats de l’avenç de les noves tecnologies en la cultura a la ciutat, a partir de les diferents visions que aportaran els ponents i el debat posterior amb el públic. El debat s’emmarca dins les jornades "Girona, ciutat i cultura" impulsades per part de la CUP-Crida per Girona, que està servint per posar en discussió l’actual model cultural gironí.

Fins ara els actes del cicle s’han dedicat a la relació entre cultura i turisme a la ciutat, al model de Fires, al paper dels barris dins la cultura gironina i a la capitalitat de Girona dins el sector de les arts escèniques. Després de l’acte de dimecres, la propera cita serà un col·loqui que girarà al voltant dels espais i col·lectius de la ciutat que programen cultura, i les jornades es clouran al mes d’abril amb una conferència de la filòsofa Marina Garcés.