Aquest dijous a la Planeta: “Girona, capital de les arts escèniques?”

La CUP-Crida per Girona convida Salvador Sunyer, Cristina Cervià, Pere Puig i Nene Coca per debatre sobre la situació del sector a la ciutat

La CUP-Crida per Girona ha organitzat per aquest dijous un debat amb el títol “Girona, ciutat de les arts escèniques?”. L’acte, que tindrà lloc a les 19.30h a la sala La Planeta, comptarà amb la participació de Salvador Sunyer (director del festival Temporada Alta), Cristina Cervià (actriu i professora d’El Galliner), Pere Puig (programador de La Planeta) i Nene Coca (coordinador de l’Associació Gironina de Teatre).

L’acte pretén ser un espai de debat al voltant de la situació de les arts escèniques a la ciutat, així com per identificar les mancances i reptes que té per davant tant el mateix sector com l’Ajuntament de Girona com a agent institucional. El debat s’emmarca dins les jornades "Girona, ciutat i cultura" impulsades per part de la CUP-Crida per Girona, que està servint per posar en discussió l’actual model cultural gironí.

Fins ara els actes del cicle s’han dedicat a la relació entre cultura i turisme a la ciutat, al model de Fires i al paper dels barris dins la cultura gironina. Després de l’acte de dijous, la propera cita serà el 31 de març, amb un acte que girarà al voltant dels espais i col·lectius de la ciutat que programen cultura, i les jornades es clouran al mes d’abril amb una conferència de la filòsofa Marina Garcés.