El grup municipal no ha rebut resposta de les diferents condicions i propostes que va fer arribar a l’equip de govern per discutir el suport a la mesura

La  CUP-Crida per Girona ha lamentat que l’equip de govern de CiU hagi tirat pel dret a l’hora de demanar l'actualització del cadastre, sense ni tan sols haver donat resposta a les diferents condicions proposades per part del grup municipal per a donar suport a la mesura.

Concretament, la CUP-Crida per Girona havia fet tres propostes a l’equip de govern. La primera era que al ple del setembre es debatés públicament i amb tots els grups la mesura, per tal de discutir-la amb la màxima transparència i ratificar-la. La segona, que l’actualització del cadastre anés acompanyada d’una sol·licitud d’iniciar una revisió cadastral. I la tercera, finalment, que s’acordés un paquet de mesures de progressivitat i fiscalitat ambiental en el cobrament de l’IBI a la ciutat.

Així, el regidor Lluc Salellas ha denunciat que la CUP-Crida per Girona hagi conegut la decisió través de la premsa, i ha criticat que CiU l’hagi tirat endavant malgrat les reserves i l’oposició de bona part dels grups. Salellas també ha lamentat que la mesura s’hagi emprès sense un debat ciutadà i la transparència necessària.