Les sessions del cicle, que comença aquesta setmana amb un acte amb Beatriz Gimeno i Amelia Tiganus, tindran lloc els dimecres de novembre a la Casa de Cultura

La comissió d’igualtats de la CUP-Crida per Girona ha organitzat, per aquest mes de novembre, el seu segon seminari feminista. Després de l’èxit de la primera edició, que es va centrar en el tema de l’economia feminista, enguany el seminari té com a tema de debat la prostitució. Les sessions del cicle, que comença aquesta setmana, tindran lloc els dimecres 9, 16, 23 i 30 de novembre al vespre a la Casa de Cultura i començaran a les 19h (excepte la d'aquest dimecres, que s'ha avançat a les 18.30h).

El primer acte del seminari té per títol “La prostitució, símptoma d’una societat patriarcal”, i comptarà amb la presència de Beatriz Gimeno, diputada per Podemos a l’Assemblea de Madrid i activista feminista, LGTBIQ i antiprostitució; i d’Amelia Tiganus, activista feminista i integrant de feminicidio.net. La segona sessió es titula “Cap a la defensa dels drets de les treballadores sexuals”, la tercera “La situació de la prostitució a les comarques gironines”, i la quarta serà un videofòrum del documental “Ivie Okundaye. Dones de carretera. Esclaves del vudú”.

Els seminaris feministes que té previst organitzar anualment la CUP-Crida per Girona tenen per objectiu generar debat i consciència ciutadana envers problemàtiques o fenòmens que afecten especialment les dones en la nostra societat com a conseqüència del sistema patriarcal, així com promoure i difondre alternatives existents per afrontar-les.