El plenari aprova una moció conjunta presentada per la CUP-Crida per Girona, CiU, ERC-MES i PSC per valorar la viabilitat tècnica i econòmica de recuperar el servei

Aquesta nit el Ple de Girona ha aprovat una moció conjunta de la CUP-Crida per Girona, CiU, ERC-MES i PSC segons la qual l'Ajuntament es comrpromet a iniciar l'estudi per a la municipalització del servei d'aigües. El text, que inicialment havia estat promoguda per la CUP, estableix que l'Ajuntament de Girona es dotarà, d'acord amb els ajuntaments de Salt i Sarrià, d'un pla de treball per un canvi de model com a molt tard a la finalització de l'actual contracte, vigent fins el 2020.

La moció també habilita la Taula de Municipalització de l'Aigua com a òrgan de seguiment de tot el procés, i garanteix que es tindrà en compte la visió dels treballadors i treballadores d'AGISSA a l'hora de replantejar el canvi del model de gestió del servei. L'acord arriba tot just una setmana després de conèixer que la fiscalia està investigant l’ex-conseller delegat de l’empresa AGISSA arran d’una denúncia de la mateixa CUP per un delicte continuat d’administració deslleial.