Les assemblees locals de la Bisbal i de Girona acusen el PSC de practicar la “vella política” amb el nomenament d’Òscar Aparicio, que també és regidor a la Bisbal i conseller comarcal del Baix Empordà

Les assemblees de la CUP de la Bisbal i de Girona han criticat la contractació de l’exalcalde bisbalenc Òscar Aparicio com a càrrec de confiança del govern gironí pel PSC. Així, els cupaires han acusat el PSC de practicar la “vella política” utilitzant les administracions com a “agències de col·locació del partit”. A més del càrrec s’assessor, Aparicio conservarà el càrrec de regidor de la Bisbal a l’oposició i conseller comarcal del Baix Empordà.

La CUP ha aprofitat per criticar una vegada més que l’equip de govern gironí, integrat per CiU i PSC, tingui contractat personal a dit per a realitzar tasques directives, com és novament el cas d’Aparicio. Cal tenir en compte que a Girona la formació té interposada una demanda contra l’equip de govern per haver situat personal eventual duent a terme tasques de direcció.

Per tot plegat, la CUP ha reclamat al PSC que deixi enrere aquest tipus de pràctiques “que prioritzen els interessos de partit”, i que faci una gestió de les administracions “basada en criteris d’ètica, transparència i vocació de servei públic”. Fruit d’aquest nou nomenament Aparicio passarà a cobrar 48.500€ anuals, que se sumen a les retribucions que ja percep com a regidor a la Bisbal i com a conseller comarcal del Baix Empordà.