La CUP-Crida per Girona dóna suport a les mobilitzacions de denúncia per les obres del Parc Central

El grup municipal fa una crida ciutadana a participar a les accions convocades pel veïnat de Sant Narcís per denunciar els incompliments d’ADIF i per exigir la fi de les obres

La CUP-Crida per Girona ha anunciat la seva participació l’acte públic de denúncia organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Narcís demà a les 20h al Parc Central, i ha fet ha fet una crida a la ciutadania gironina a prendre-hi part. L’objectiu de la convocatòria, que s’ha fet coincidir amb el vuitè aniversari de l’inici de les obres del TAV a la ciutat, és exigir la finalització immediata del projecte i denunciar els incompliments i retards reiterats en la seva execució.

Un cop més, la CUP-Crida per Girona ha criticat durament ADIF per la mala gestió i els greuges provocats, i ha insistit en el seu suport a la interposició d’una demanda judicial contra l’entitat estatal pels danys i perjudicis causats durant aquests vuit anys d’obres. Des d’aquest punt de vista, la formació ha avançat que se sumarà a totes aquelles iniciatives i mobilitzacions encaminades a denunciar la mala praxi d’ADIF i exigir la fi de l’actual situació.

Tot i això, el grup municipal ha recordat que els successius equips de governs de l’Ajuntament de Girona també tenen part de responsabilitat en l’assumpte, per no haver estat capaços d’assegurar l’execució del projecte i plantar-se davant dels incompliments d’ADIF, i ha criticat com a institució no s’hagi volgut liderar cap tipus d’acció institucional contundent ni de mobilització ciutadana durant tot aquest temps.