La CUP-Crida per Girona proposa una mobilització de ciutat per exigir el final de les obres del Parc Central

La formació demana que s’escolti als veïns i veïnes de Sant Narcís per acordar les accions i mesures davant la paralització de les obres


La CUP-Crida per Girona s’ha posicionat sobre la paralització de les obres del Parc Central i la problemàtica entre ADIF i l’Ajuntament, després que aquest matí s’hagi celebrat una Junta de Portaveus extraordinària al consistori gironí. El grup municipal ha criticat durament ADIF per la mala gestió i els greuges provocats, però també ha recordat que l’Ajuntament de Girona té part de responsabilitat per no haver estat capaç d’assegurar l’execució del projecte i plantar-se davant dels incompliments d’ADIF durant tots aquests anys.

La CUP-Crida per Girona ha reafirmat la necessitat de dur a terme una mobilització "massiva i de ciutat”, acordada amb el veïnat de Sant Narcís i que compti amb el màxim consens polític i social, amb l’objectiu d’exigir la finalització immediata de les obres. La formació també s’ha obert a altres possibilitats com ara la interposició d’una denúncia a ADIF per la paralització de les obres i els incompliments reiterats, si aquesta opció genera consens i es considera que pot ser una via eficaç.

La CUP-Crida per Girona vol debatre totes aquestes propostes dilluns que ve al vespre, a la reunió que s’ha convocat a Sant Narcís amb els veïns i veïnes del barri per abordar la problemàtica. La regidora Laia Pèlach ha defensat que “cal que les mesures que s’acordin comptin amb el màxim suport veïnal, polític i social” i ha advocat perquè l'Ajuntament "es planti davant d’ADIF amb tot el pes de la institució i de la ciutat".