El grup municipal reclama un paper valent de l’Ajuntament i que s’elabori del Pla Integral de Sant Narcís

La CUP-Crida per Girona ha denunciat una vegada més els retards i incompliments constants que pateix el Parc central com a conseqüència de les obres del Tren d’Alta Velocitat (TAV), i ha proposat diverses mesures per posar remei a l’actual situació del barri de Sant Narcís. La formació ha qualificat d’”intolerable” que tres anys i mig després de l’entrada en funcionament de la línia, i vuit des de l’inici de les obres, els treballs del Parc Central encara no s’hagin finalitzat.

En aquest sentit, el grup municipal ha reiterat la crítica que ja ha emès en diverses ocasions al Ple municipal per la “inacció” de l’actual equip de govern davant dels incompliments d’ADIF i el Ministeri de Foment espanyol. Així, la CUP ha apostat perquè el consistori, juntament amb el teixit veïnal, lideri una mobilització ciutadana per exigir la finalització immediata de les obres.

Una altra petició de la formació és l’impuls immediat del Pla Integral de Sant Narcís, que actualment es troba aturat. Aquest Pla és una aposta consensuada el novembre passat per part del govern i l’oposició amb el teixit i veïnal i comercial del barri, que hauria de servir entre altres coses per dinamitzar i potenciar la centralitat tant del Parc Central com del conjunt del barri.

La CUP-Crida per Girona també ha reclamat que es reprenguin les reunions veïnals informatives al barri de Sant Narcís, que l’equip de govern ha deixat de convocar des de fa dos mesos. Finalment, des del grup han exigit a ADIF que resolgui urgentment els problemes de goteres que continua patint l’estació, i que es facin els passos necessaris per dotar-se del Pla d’Autoprotecció pendent.