És l’acte de clausura de les jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la CUP-Crida per Girona

La CUP-Crida per Girona ha organitzat per divendres, 15 d’abril, un acte titulat “La cultura i l’educació avui. Una perspectiva crítica”, que tindrà lloc a les 19h al Jardins de la Infància. La conferència comptarà amb la intervenció de la filòsofa Marina Garcés, i serà presentada pel també filòsof i professor de la UdG Oriol Ponsatí-Murlà.

Amb aquest acte la CUP-Crida per Girona clausurarà la primera edició de les jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la formació durant aquest hivern per reflexionar al voltant del model cultural gironí.

El cicle haurà comptat finalment amb un total de set actes, que s’han dedicat a qüestions com ara la relació entre cultura i turisme a la ciutat, el model de Fires, el paper dels barris dins la cultura gironina, la capitalitat de Girona dins el sector de les arts escèniques, la relació entre cultura i noves tecnologies, i el món de la programació cultural gironí.

La CUP-Crida per Girona ha fet una valoració molt positiva de les jornades, en què han participat centenars de persones, i ha anunciat que properament publicarà un dossier amb les principals aportacions que han sorgit en els diferents actes del cicle.