La CUP-Crida per Girona presenta un sistema d’infografies per explicar la feina feta als plens de l’Ajuntament

La formació vol mostrar així la tasca de seguiment, fiscalització i propostes que realitza a cada ple ordinari de la ciutat

La CUP-Crida per Girona ha presentat aquest matí un nou sistema d’infografies amb què pretén millorar la transparència de la seva feina institucional dins l’Ajuntament de Girona. La proposta consisteix en diverses gràfiques que la candidatura anirà publicant després de cada ple per permetre als gironins i les gironines veure les mocions, el precs i les preguntes elaborades pel grup municipal cupaire.

Les infografies estan dividides en 8 grans eixos: compromís nacional i internacional, barris, drets socials i cohesió, participació i gestió municipal, treball i drets laborals, model cultural, diversitat i igualtat d’oportunitats i territori i model ambiental. Així mateix, més enllà d’apropar la tasca de la CUP-Crida per Girona a la ciutadania, les gràfiques incorporen també les respostes de l’equip de govern, en el cas que hi siguin, facilitant així també el coneixement de l’estat de la qüestió.

Amb aquest nou exercici, la formació independentista vol fer un pas endavant en la transparència com a candidatura així com visualitzar la tasca de seguiment, de fiscalització però també de propostes que s’està fent. Laia Pèlach, portaveu de la CUP-Crida per Girona, ha afirmat que “des de l’inici del mandat hem liderat una oposició constructiva, constant i contundent i volem fer arribar tota la nostra feina a tots els indrets de la ciutat”. Una tasca que, per la CUP, servirà també per connectar més la ciutadania amb el dia a dia de la ciutat.