La formació compleix el compromís del ple de desembre després que l'equip de govern municipal no hagi publicat la documentació tal i com se li havia demanat

La CUP-Crida per Girona ha penjat en el seu espai web l'Auditoria complerta dels comptes de l'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià pel que fa a l'exercici del 2013. L'Auditoria, impulsada per l'Ajuntament de Girona, propietari minoritari de l'empresa, va ser lliurada abans del ple de desembre als grups municipals. En aquell ple, el regidor de la CUP-Crida per Girona, Lluc Salellas, va alertar de les conclusions «negatives i preocupants» de la pròpia Auditoria i va reclamar que es fes pública penjant-la al web municipal.

Tres setmanes després, i veient la inacció de l'equip de govern, la CUP-Crida per Girona ha decidit penjar l'Auditoria sencera al web de documents de la candidatura (llegiu-la aquí). D'aquesta manera, la CUP-Crida per Girona es reafirma en el seu compromís amb la transparència així com amb la fiscalització política de les empreses que són parcialment o totalment municipals. En aquest sentit, el regidor Lluc Salellas ha volgut especificar que «el servei de l'aigua és un dels elements centrals en qualsevol vila o ciutat i que cal posar d'una vegada per tot fi a la gestió opaca i més que dubtosa dels últims anys». Salellas ha aprofitat per recordar que la Comissió Informativa que es va engegar en l'últim mandat, es va tancar en fals ja que l'alcalde no ha convocat cap més reunió ni s'han aprovat conclusions finals.