La formació organitza un debat amb la regidora de CiU Marta Madrenas i representants d’entitats gironines

Aquest dijous, 3 de desembre, la CUP-Crida per Girona ha organitzat una taula rodona amb el títol “Fires, model 2020), amb què la formació vol reflexionar al voltant del model de festa major gironí de cares als propers anys. L’acte se celebrarà a les 20h al centre cívic del Barri Vell i s’emmarca en les jornades de debat sobre cultura que la CUP ha organitzat per aquest hivern a la ciutat.

El debat comptarà amb la presència de Marta Madrenas, regidora de CiU a l’Ajuntament de Girona, Josep Jovani, en representació de les entitats que organitzen les Fires Populars, i Pere Cornellà, membre de la Fal·lera Gironina. També s’han convidat d’altres associacions gironines vinculades a les Fires a asseure’s a la fila zero per tal de poder participar al debat.

Des de fa anys, la CUP-Crida per Girona ha insistit en la necessitat d’encetar un debat ciutadà sobre el model de Fires de Sant Narcís, per tal d’identificar-ne les principals mancances i incorporar-hi propostes de millora provinents del teixit social gironí. Concretament, la formació considera que les entitats gironines no tenen un paper prou protagonista en la definició i organització de les Fires, i que hi ha assignatures pendents com ara la descentralització, que cal abordar de cares als propers anys.