Els regidors i regidores de la CUP-Crida per Girona es reafirmen en el suport a la declaració de ruptura del Parlament


Aquest migdia hem sabut que l'Audiència Nacional espanyola ha emès un requeriment per tal d'identificar els regidors i regidores de l'Ajuntament de Girona que van votar afirmativament a la moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament de Catalunya, aprovada pel ple municipal del dia 16 de novembre. Davant d'aquest fet, la CUP-Crida per Girona fa públic el següent:

- Els quatre regidors i regidores del grup municipal de la CUP-Crida per Girona es reafirmen en el posicionament emès al ple municipal del 16 de novembre, i anuncien que no reconeixen l'autoritat de l'Audiència Nacional, i que per tant no respondran a les peticions o requeriments que arribin per part d'aquesta o altres institucions de l'Estat espanyol com a conseqüència d'aquesta votació.

- Refermem la nostra obediència al mandat democràtic emès pel poble de Catalunya el passat 27 de setembre i el nostre compromís per tal de fer-lo efectiu, i manifestem una vegada més el nostre suport al procés polític cap a la creació d'un Estat català independent.

- Animem al conjunt de regidores i regidors que van emetre el vot favorable a la moció a mantenir-se ferms en la defensa del posicionament aprovat pel ple, i a respondre de manera conjunta a les possibles conseqüències que pugui generar el procés judicial endegat per l'Audiència Nacional.

- Fem una crida a la societat gironina a manifestar el seu suport a les institucions públiques i els representants electes de la ciutat davant de l'ofensiva antidemocràtica de l'Estat espanyol contra el poble català i les seves aspiracions d'assolir la plena sobirania.

Girona, 4 de desembre del 2015