La sessió servirà per debatre el posicionament del grup municipal al voltant dels comptes públics que ha proposat l’equip de govern

La CUP-Crida per Girona ha convocat, per demà dijous, una assemblea oberta sobre el pressupost municipal de l’Ajuntament de Girona per al 2016. La sessió, que tindrà lloc a les 20h al centre cívic Barri Vell, servirà per debatre el posicionament del grup municipal al voltant dels comptes públics. L’ordre del dia constarà de tres parts. La primera, en què s’exposarà la proposta de pressupost presentada per CiU; la segona, en què es desgranaran les 40 mesures proposades per la CUP-Crida per Girona; i finalment un torn obert per decidir la posició definitiva del grup municipal.

D’altra banda, dilluns al ple municipal el regidor Lluc Salellas va demanar al govern de CiU que acceleri l’organització de la jornada de formació i debat sobre pressupostos participatius que s’ha de celebrar al mes de gener, segons va aprovar el ple municipal recentment a proposta de la mateixa CUP. A més d’aquesta jornada, l’equip de govern també té pendent de fixar la data de l’audiència pública informativa sobre el pressupost 2016, i iniciar el procés ciutadà per definir el nou sistema de pressupost particpiatiu, que s’ha d’implantar de cara a l’exercici 2017.