El grup municipal considera “del tot prescindible” l’organització d’aquest acte

Font: Manaies de Girona
L'Ajuntament de Girona ha organitzat un dinar aquest migdia amb els alcaldes de les diferents poblacions de la comarca, per celebrar l'inici de les Fires de Sant Narcís. El cost de l'àpat, que se celebrarà al restaurant Vinomi, és assumit íntegrament pel consistori gironí.

La CUP-Crida per Girona de Girona considera “del tot innecessari”  l’organització d’aquest acte, i critica que l'Ajuntament destini part del pressupost de Fires a activitats d’aquest tipus d’activitats. En aquest sentit, el grup municipal de la CUP-Crida per Girona ha registrat avui una sol·licitud per escrit adreçada a l'equip de govern, demanant que informació sobre el cost del dinar.

La portaveu del grup municipal, Laia Pèlach, ha declarat que “si es tracta de fer una trobada distesa, que cadascú es pagui la seva part, i si es vol millorar la coordinació entre municipis que es convoqui una sessió de treball, i no un dinar”.

L’alcalde de Celrà (CUP) no hi assisteix

En aquest sentit, l'alcalde de la CUP a Celrà, Dani Cornellà, ha declinat la invitació al dinar per coherència amb el posicionament del grup municipal de la formació a Girona, i perquè no es preveu que s'hi tractin aspectes rellevants per a la comarca ni els municipis.