La formació dóna suport a la concentració de la Xarxa pels Drets Socials d’aquest dimarts a les 19h davant la subdelegació del Govern espanyol

La CUP-Crida per Girona proposarà al ple municipal del setembre que la ciutat s’activi i aculli refugiats que s’exilien del seu país a l’est i el sud del Mediterrani. El grup municipal ha anunciat la seva voluntat d’acordar la moció amb el màxim forces polítiques del consistori i amb el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat.

Així, la CUP-Crida per Girona considera que una capital catalana Girona ha de tenir un paper actiu davant la situació límit que viuen centenars de milers de persones que des de fa setmanes es veuen forçades a abandonar casa seva i emprendre un viatge perillós. La formació ha fet pública la proposta seguint l’exemple de Barcelona.

Suport a la concentració solidària

Finalment, la CUP-Crida per Girona ha expressat el seu suport públic a la concentració “No més morts al Mediterrani. Cap persona és il·legal” que la Xarxa pels Drets Socials ha convocat per demà dimarts a les 19h davant la subdelegació del Govern espanyol a l’Avinguda Jaume I.