La Laia Pèlach i en Lluc Salellas seran els caps de llista de la CUP - Crida per Girona

El passat dijous 19 de febrer es va fer públic que la Laia Pèlach i en Lluc Salellas seran dels caps de llista de la candidatura CUP - Crida per Girona a les eleccions municipals del 24 de maig. Els acompanyaran, per aquest ordre, l'Ester Costa, en Toni Granados i en Jaume Gratacós. La resta de la llista serà ratificada el proper 23 de març en una nova assemblea oberta.


Els cinc integrants de l’equip inicial ja han signat el compromís ètic i d’acció política que es va aprovar el passat 5 de febrer per als membres de la candidatura. 



Laia Pèlach i Saget (Girona, 1980) és diplomada en Educació Social i llicenciada en Sociologia. Ha treballat principalment en àmbits de l'educació en el lleure, l'educació social, l'ocupació i la igualtat de gènere. És mare de tres criatures i viu al barri de la Devesa. Està implicada en el moviment educatiu a l’escola Eiximenis i ha participat activament en l’associacionisme gironí.

Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984) és llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme. Treballa a Òmnium Cultural com a gestor de projectes i  viu al barri de l'Eixample. Implicat en associacions com el Casal Independentista El Forn i en el moviment veïnal del seu barri. També ha estat vinculat a l'escoltisme i a colles de cultura popular de la ciutat, i l'any 2012 va encapçalar la llista de la CUP-AE per Girona a les eleccions al Parlament.