L’acte s’emmarca en les segones jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la formació

La CUP-Crida per Girona ha programat per aquest dijous, 16 de març, una taula rodona titulada “Girona, plató de cinema? Recursos, realitati necessitats”, per debatre al voltant de la situació del sector audiovisual a la ciutat. L’acte, que tindrà lloc a les 19h a la Casa de Cultura, s’emmarca dins les segons jornades “Girona, ciutat i cultura” organitzades per la formació.

Els ponents de l’acte seran David Gimbernat, productor, realitzador i professor de l’ERAM; Jordi Pons, director del Museu del Cinema de Girona; Laura Merino, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Girona; Íngrid Guardiola, professora i productora cultural; i Pere Solés, guionista i realitzador cinematogràfic.

Amb les jornades “Girona, ciutat i cultura”, la CUP-Crida per Girona pretén reflexionar al voltant del model cultural de la ciutat, per tal de detectar-ne els punts forts i febles, i identificar quins són els principals reptes i mancances per a solucionar que té de cara als propers anys. El següent acte de les jornades serà una conferència de l’artista i activista Simona Levi titulada “Cultura lliure, la cultura del compartir”, que tindrà lloc el dimecres 29 de març a les 19h a la Mercè.