La CUP-Crida per Girona ja s’ha posat en marxa per iniciar el mandat 2015-2019, després de les eleccions municipals que van convertir la candidatura en tercera força gironina, amb 5425 vots i quatre regidors. Així, la candidatura està organitzant un procés per debatre amb la ciutadania i les entitats com s’ha d’encarar el mandat que començarà el proper 13 de juny.

D’una banda, s’ha fixat la data del dijous 11 de juny per celebrar una assemblea oberta a la ciutadania, en què es donarà compte de tota la gestió dels darrers mesos i es debatran les principals línies de treball de cara als propers anys. Paral·lelament, la candidatura prepara una ronda de trobades obertes a tots els barris per tal de recollir demandes i debatre amb el veïnat les prioritats del grup municipal a partir d’ara.   


Els detalls d’aquest procés de debat es concretaran aquest dilluns 1 de juny, en una roda de premsa que servirà de presentació pública dels quatre nous regidors de la formació. Finalment, la cap de llista Laia Pèlach ha reiterat els agraïments fets públics la mateixa nit del 24 de maig a tots els electors i col·laboradors que van fer possible l’èxit de la candidatura, i ha defensat que “els resultats avalen la feina de formigueta dels darrers anys i ens situen en condicions de liderar dins del ple l’alternativa al model de ciutat i de govern de CiU”.