La candidatura clou el procés participatiu que ha servit  per confeccionar el programa electoral. El dissabte 11 d’abril se celebrarà una nova assemblea oberta per ratificar el programa definitiu i la llista electoral

El procés participatiu engegat per elaborar el programa electoral de la CUP-Crida per Girona ja arriba al seu punt final, un cop celebrats els nou punts participatius oberts a ciutadania i entitats sobre els diferents àmbits temàtics del programa. La candidatura també ha rebut propostes i idees des del web cridapergirona.cat. Així, més de 200 persones s’han implicat d’una manera o altra en la confecció del programa, ja sigui prenent part a les sessions participatives o fent aportacions a través d’internet.

La candidata de la formació, Laia Pèlach, ha fet agraït la participació de tothom que ha participat en l’elaboració del document programàtic, i ha defensat que “el resultat d’aquest procés és un programa de codi obert, fet col·lectivament”. “Volem presentar un projecte pensat per a la gent i des de la gent, i per això és imprescindible que la candidatura es construeixi amb implicació ciutadana”, ha argumentat Pèlach.

Durant les dues properes setmanes, la CUP incorporarà al programa totes les aportacions rebudes al llarg de les darreres i les conclusions dels punts participatius. La versió definitiva del programa s’aprovarà en una nova assemblea oberta de la candidatura, que se celebrarà el proper dissabte 11 d’abril. Aquesta mateixa assemblea, que tindrà lloc a les 11h al centre cultural La Mercè, també servirà per ratificar definitivament la llista electoral.

Assemblea oberta i acte públic per presentar la llista i el programa

El mateix dissabte 11 d’abril, un cop feta l’assemblea oberta de ratificació, es farà la presentació de la candidatura. L’acte, que constarà de diversos parlaments, actuacions i un vermut popular, se celebrarà a partir de les 12h al Jardí de la Infància, i servirà per exposar els principals eixos del programa i fer públics els noms i l’ordre de la gent que formarà part de la llista electoral.